Al een aantal jaren ga ik mee met het Stuwweekend samen met Annabel, zij op haar pony en ik op mijn stalen ros, genieten van de gezelligheid en de mooie fietstochten die ik dan maak in de mooie omgeving op mijn ATB. Dit jaar valt het samen met een ander evenement, wat we ook samen gaan doen.

Zoals sommigen van jullie wellicht al wel weten, gaan we naar Alp d’ Huzes.  We zijn aangesloten bij teams uit de agrarische sector. Op 5 juni zo vaak mogelijk de berg op fietsen met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen om  de strijd aan te gaan tegen de vreselijke ziekte kanker.

Dat er met dat geld nog meer onderzoek kan worden gedaan naar nog betere behandelmethoden, zodat alle kankerpatiënten een eerlijke kans krijgen.

Recent is een vriendin na anderhalf jaar vechten tegen kanker, helaas overleden. Mijn andere vriendin is herstellende van bestraling en chemokuren, na de diagnose borstkanker. Van dichtbij meemaken wat een impact dit heeft op een mens, het gezin en de omgeving is zo confronterend en dat motiveerde mijn besluit om mee te doen nog sterker.

Door dit stukje te plaatsen vraag ik ook hier aandacht voor mijn actie.

Onderstaande link verwijst naar mijn actiesite van de Alp d’Huzes, waar je kunt doneren.

Tevens verkopen we nog shirts (zie afbeelding onder) voor € 10,00. Meer weten, mail dan naar clemmy@hetnet.nl

Steun ons in de strijd tegen kanker!
We hopen op jullie donatie, ga je met ons de strijd aan?

http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/acties/clementinejong-verwaaij/clementine-de-jong-verwaaij/

Bij voorbaat dank voor je steun en een vriendelijke groet, Annabel en Clementine de Jong