Het is voor iedereen die de Stuwruiters een warm hart toedraagt mogelijk om de Stuwruiters gratis te sponsoren. Door je online aankopen via onderstaande banner te doen, ontvangt de club automatisch een percentage van jouw aankoopbedrag. Hieronder leggen we uit hoe het werkt.

Sponsorkliks
(% verschilt per webwinkel)

“SponsorKliks,

 

SponsorKliks

Als je via de banner van SponsorKliks iets besteld, zul je zonder extra te betalen de club sponsoren! Via de link kun je bij ruim 150 webwinkels online shoppen. Bij iedere aankoop ontvangt de Stuwruiters een commissie. Hier hoef je zelf verder niets voor te doen of te betalen. Hoe werkt het?

  1. Ga de volgende keer dat je iets online wilt kopen eerst naar onze website: http://www.stuwruiters.nl
  2. Via bovenstaande banner verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels. Een kleine greep uit deze webwinkels:
  • Bol.com
  • Wehkamp
  • V&D
  • Hema
  • Zalando
  1. Hier kun je dan klikken op de webwinkel waar je iets wilt bestellen.
  2. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert de Stuwruiters een commissie op terwijl je zelf dezelfde prijs betaalt, het kost je dus niets extra. Hoe hoog de commissie is kun je zien door bij het winkeloverzicht, je muis op een logo te houden. Hierin verschijnt dan informatie over de winkel en de commissie die er wordt overgemaakt aan de club. Dit verschilt per webwinkel.

Doe hetzelfde als je uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via Stuwruiters kun je terecht bij 4500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert. Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook.

Agradi

Ook met je aankopen bij Agradi.nl kun je de club sponsoren. Door onze persoonlijke kortingscode te gebruiken, krijg je zelf korting en zorg je ervoor dat wij ook een kleine vergoeding ontvangen van Agradi. Het uitgebreide assortiment voor paarden shop je hier: https://www.agradi.nl/.