Zaterdag 4 oktober was het weer tijd voor de jaarlijkse clubdag. Dit jaar met het thema: Olympische spelen. We hadden 20 deelnemers verspreidt over 4 teams, team AziĆ«, team Australie, team Amerika en team Afrika. 

De dag werd geopend met een openingsceremonie, hierbij reed de Activiteiten Commissie een 6-tal op muziek en werd het Olympisch vuur aangestoken. Er was ook nog hoog bezoek. Koningin MaxiMaxima kwam samen met de burgermeester de leden van de AC huldigen. Daarna kon de dag officieel van start gaan!

  

De teams reden in het ochtendprogramma de onderdelen: hordelopen (springen), estafette (barrelrace) en de stoelendans. Daarnaast kreeg ieder team 10 minuten de tijd om een vrij onderdeel te presenteren. Hier is erg veel werk van gemaakt en er zijn superleuke dingen gepresenteerd. Van de ontsnapping van Marty de zebra, Alex de leeuw, Gloria het nijlpaard en Melman de giraffe tot een optreden op ''Kom pak je lasso maar'' . 

  

Na het ochtendprogramma was het tijd voor de lunch en konden de paarden thuisgebracht worden. 's Middags ging het programma verder zonder paard en hadden we een zeskamp, ''op het matje'' en de quiz. Voor de zeskamp hadden we leuke spellen, waarvan we de verhuurspullen deels gesponsord hebben gekregen van Stardrift uit Hagestein. Nogmaals super bedankt daarvoor!

   

Na de quiz konden de scores berekend worden en kwam er een winnaar naar voren. Team AziĆ« had de meesten punten gescoord en was dus de nummer 1 van de dag. Zij kregen allemaal een gouden medaille, een olijfkrans en een heerlijke taart! 

Bedankt allemaal voor het meedoen! We hopen dat jullie genoten hebben!