Afgelopen zaterdag waren de clubkampioenschappen! Ieder lid kon meedoen aan de disciplines dressuur en springen. Bij de dressuur kon iedere combinatie één proef rijden en met springen was er parcours met verschillende obstakels waarbij de ruiters hindernissen naar keuze mochten springen. Elke hindernis had verschillende punten afhankelijk van de moeilijkheidsgraad (met de Minions hindernis als grootste puntenpakker!). Het doel was om zoveel mogelijk punten te scoren met je paard of pony. Dit zorgde voor een gezonde competitie waar veel plezier mee te beleven was. Daarna hebben we gezellig met z'n allen geluncht en toen alle broodjes op waren was het tijd om de kampioenen te huldigen.

Nova met Moon over de waterbak  Britt met haar vliegende koe! Marloes haalde bijna het maximum aantal punten
Floortje met Armani over de Minions  Kate had met Iris een vliegende start! Senna vliegt met Anne over de Minions
Lisa met Cheff hoog over de Minions Kate en Bodethal's Romy maken zich klaar voor de proef Luna met Iris over de Minions

 De kampioenen van 2017:

  • Dressuurkampioen Jong talenten: Kate Neijenhuis met Bodethal’s Romy met 190 punten.
  • Dressuurkampioen Junioren: Luna Neijenhuis met Iris 197,5 punten.
  • Dressuurkampioen Senioren: Lisa Jansen met Cheff Jansen met een percentage van 62,7%.
  • Springkampioen Jong talenten: Kate Neijenhuis met Iris met 58 punten.
  • Springkampioen Junioren: Marloes van der Gronde met Diego met 99 punten.
  • Springkampioen Senioren: Lisa Jansen met Cheff Jansen met 58 punten.

Alle kampioenen gefeliciteerd, Lisa en Kate dubbel gefeliciteerd! Alle andere deelnemers, bedankt voor het meedoen en tot volgend jaar!

‘s Avonds hebben de we de clubdag gezellig afgesloten met de barbecue! Tijdens de barbecue werd ook de prijsuitreiking gedaan voor de Stuw Challenge, benieuwd wie er gewonnen hebben? Klik hier. Alles bij elkaar was het weer een zeer geslaagde dag!