Zaterdag 21 april werd de eerste KNHS dressuurwedstrijd van 2018 verreden. Het prachtige weer en de animo van de ruiters zorgde voor een mooie dag! Aan deze wedstrijd deden ook verschillende eigen leden mee, met mooie resultaten:

Kate Neijenhuis reed met Bodethal's Romy naar een 1ste prijs en 3 winstpunten in de klasse L1 pony's. Bij de B pony's mocht Femke Beugelink 2 winstpunten meenemen. Juliette Pol reed met Willem een super debuut in de klasse L2 paarden, naast twee 1ste plaatsen mocht zij maar liefst 5 winstpunten meenemen! Ook Corina Hazendonk startte voor het eerst in deze klasse, ook voor haar was er een winstpunt.

Carola den Braber reed met Hyllos naar een 1ste en 2de plaats en 3 winstpunten in de klasse M2 paarden. Janise de Leeuw reed in deze klasse haar debuut met Espada en mocht direct 2 winstpunten bijschrijven! Deborah Diks behaalde met Diva haar laatste punt in de M2 en mag nu promoveren naar het Z! Als laatst was het de beurt aan Lisa Jansen, met Cheff Jansen reed zij mee in de klasse Z1, haar nette proef werd beloond met een mooie winstpunt.

Wij willen iedereen bedanken voor hun deelname en zien jullie graag op onze volgende wedstrijd, vrijdagavond 22 juni.