Ben jij lid van Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden? Het zou fantastisch zijn als jij en jouw omgeving op ons stemmen! Leden van de bank ontvangen op 19 maart per post een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Van dinsdag 19 maart t/m dinsdag 2 april brengen zij via een stemsite hun stem uit op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toe dragen.

Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal één stem op dezelfde vereniging mag worden uitgebracht. Uiteraard gaan wij er van uit dat Stuwruitersleden en -supporters een stem op PSV de Stuwruiters uitbrengen! Maar je kunt natuurlijk ook je familie en vrienden mobiliseren om een stem uit te brengen op onze club. En gebruik maken van je stem om andere lokale verenigingen te steunen.

Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden draagt verenigingen en stichtingen in de regio een warm hart toe. Er wordt in 2019 maar liefst 125.000 euro beschikbaar gesteld met de Clubkas Campagne. Ruim 500 clubs doen mee die dit bedrag op basis van het aantal uitgebrachte stemmen mogen verdelen. Kom dus in actie en stem op de Stuwruiters!