Tijdens het 'tinkerweekend' afgelopen week werd op zondag een koudbloedenwedstrijd georganiseerd. Wendy van der Zeijden kwam als eerste aan de start met haar fries. Samen reden zij naar 2 mooie winstpunten en 2 eerste prijzen. In de klasse M zonder startpas reed Mieke Kanselaar met fjord Palermo naar 2 eerste plaatsen. Daarna was het de beurt aan Janise de Leeuw in het M2 met haflinger Noortje, zij reden 2 nette proeven die beloond werden met een winstpunt en eerste plaatst, dit betekende hun 10de winstpunt in de M2, waardoor zij nu Z-startgerechtigd zijn!!

Op zaterdag maakte Jaimy Burgers met Appie in Ameide hun officiƫle wedstrijd debuut. Jaimy was tevreden over haar proeven en werd door de jury beloond met maarliefst 4 winstpunten en 2 eerste prijzen!

PSV de Stuwruiters heeft er weer een Z-ruiter bij!Tijdens het 'tinkerweekend' afgelopen week werd op zondag een koudbloedenwedstrijd georganiseerd. Wendy van der Zeijden kwam als eerste aan de start met haar fries. Samen reden zij naar 2 mooie winstpunten en 2 eerste prijzen. In de klasse M zonder startpas reed Mieke Kanselaar met fjord Palermo naar 2 eerste plaatsen. Daarna was het de beurt aan Janise de Leeuw in het M2 met haflinger Noortje, zij reden 2 nette proeven die beloond werden met een winstpunt en eerste plaatst, dit betekende hun 10de winstpunt in de M2, waardoor zij nu Z-startgerechtigd zijn!!Op zaterdag maakte Jaimy Burgers met Appie in Ameide hun officiƫle wedstrijd debuut. Jaimy was tevreden over haar proeven en werd door de jury beloond met maarliefst 4 winstpunten en 2 eerste prijzen!