Het was weer een fanatiek wedstrijdweekend voor de ruiters van de Stuw!

Janise de Leeuw maakte met Noortje haar Z1 debuut! Zij behaalde net geen winst, maar het is wel een droom die uitkomt om in het Z te mogen starten. Mooie prestatie, gefeliciteerd!

Britt en Lisa Jansen waren helemaal fanatiek, zij verschenen op zaterdag en zondag aan de start. Britt haalde op zaterdag haar laatste punten voor het L2 en reed op zondag gelijk winst in deze klasse. Lisa had nog 1 winstpunt nodig voor het M1 en haalde dit weekend maarliefst 3 winstpunten binnen. Britt succes in het L2 en Lisa op het naar M! Ook Willy Jansen vertegenwoordige de familie Jansen, zij behaalde helaas geen winstpunten in het M.

Ook Laura Zevenhuizen (Klasse L2) en Maxine drost (Klasse B) behaalde beiden 2 winstpunten dit weekend, gefeliciteerd meiden. Willemijn Schipper reed 2 goede proeven en had ook 2 keer winst, Deborah Diks haalde haar laatste winstpunt in de klasse B en Marjolein den Oudsten is na een wedstrijdstop ook weer gestart in het L2, helaas door de nodige spanning net geen winst, maar dat komt helemaal goed.

Arie van Zanten ging zaterdag op pad met zijn witte vierspan en behaalde een 7de plaats! Helaas net 1 seconde te weinig voor een finaleplaats.